Teen.hu VIP tagság


Jelszó kérése:
Küldj egy SMS-t a
06-90/888-360 telefonszámra Lolita szöveggel.


Két percen belül (de gyakorlatilag 30-60 mp alatt) kapsz egy válasz SMS-t melyben közöljük, hogy milyen felhasználói névvel és jelszó beírásával tudsz belépni. Fontos, hogy az sms-t mentsd el mert a jelszót nem tudjuk újra küldeni, sem reprodukálni!


A válaszban kapott felhasználói névvel és jelszóval 15 napig beléphetsz:
teen.hu/members


Az SMS ára 800 Ft + ÁFA, azaz 960 Forint.

Probléma a Teen.hu oldallal

belépéssel, jelszóval, tartalommal problémád van, fordulj az ügyfélszolgálathoz.  E-mail: reklamacio (kukac) gmail.com


Probléma az sms kommunikációval
Amennyiben az sms elküldése, megkapása során probléma merülne fel, kérjük fordulj az üzemeltetőhöz. Automata ügyfélszolgálat: Klikk ide! Emeltdíjas SMS tartalomszolgáltatói etikai kódex itt! Az sms rendszer üzemeltetője: D.C. Lax Kommunikációs Kft E-mail: sms@lax.hu


Üzemeltetői információk
Az oldal üzemeltetője:
Info-Tech Kft Ügyfélszolgálat reklamacio (kukac) gmail.com

__________________________________________________________________________________

Tájékoztató
Abszolut célunk a minőségi kiszolgálás, de azt PC-t, s Windows-t használó embernek nem kell részletezni, hogy a sokféle rendszer, program, beállítás, helyi védelem, stb. miatt igen kicsi mértékben, de illeszkedési probléma adódhat. Nem a rendszerünk miatt, az tesztelt, tökéletes.
Hanem ha számunka ismeretlen, nem általános beállítás, program van a gépeden, annak lekezelésével. De azért vagyunk, hogy az esetleges gondokat megelégedésetekre megoldjuk.


Jogi kikötések
Figyelem! Az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják, mivel azon pornográf tartalom található!
Az üzemeltető a Members könyvtárban elhelyezett videók, képek letöltésének biztonságáért, és állandó elérésért nem vállal semmiféle garanciát, és azért felelősségre nem vonható. A tartalmat bármikor megváltoztathatja.
Az üzemeltető feltételezi az sms küldő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.


Az üzemeltető semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Teen.hu akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A Teen.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Teen.hu-hoz való csatlakozás vagy használat, vagy a tartalom miatt következett be.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
Egyedül a felhasználó felelős a Teen.hu-hoz való kapcsolódásáért és az sms-küldéssel való hozzáférésért.

Az üzemeltető nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A Teen.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, tartalmat. A változás a Teen.hu történt megjelentés időpontjától lép életbe.

A Teen.hu szabadon módosíthatja a működés feltételeit és szabályait és / vagy a tartalmat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és az üzemeltető nem vonható felelősségre, ha így tesz.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Teen.hu oldalon. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a használattal.
Szexshop szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Szexshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az üzemeltető a szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, és a használó nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.